Monday, July 11, 2011

masyaAllah!apa nak jadi dgn dunia sekarang =.=

asslammualaikum :)
akhir-akhir ne semua tempat tak kire la media massa atau mulut orang sibuk cerita pasal pergolakan politik dan seangkatan dgnnya.sy malas nk beri hujah panjang-panjang.elak kene saman segala je kan.so sekarang ne, kite kene behave la.dari segi penulisan dan percakapan.semua tu DANGEROUS!orang ramai tengok dan perhati :)

ini pulak dengar desas desus pasal student UMT yang mengubah lirik Negaraku serta menghina Raja.ape la motif die gaknye.kesian!dalam keadaan tak sedar kot time tu.pape pon.utk elak sebarang spekulasi, kite tengok jela apa yg terjadi.bukan kerana takut.tapi mengelakkan sebarang musibat.biar lah pihak berkuasa yg menjalankan tindakan selanjut :) kepada si pembuat onar, sila BERTAUBAT!tak payah la nak buat onar entah pape tu.dok diam-diam.aman sikit :)

SUMBER : SINI dan SINI

sebelum mengundur diri.nak share dgn korang yg majoriti golongan terpelajar dan berpendidikan sepenuhnya dgn video ne.rasanya korang dah tengok kan.renung-renungkan lah apa yg diperkatakan :)


apa yang sy taip ne tiada niat utk menyinggung perasaan sesiapa pon.hanya sekadar renungan bersama :)chilll!
asslammualaikum :)

2 comments:

...Minah BluR... said...

memang dah takde keje agaknye ubah lagu tuh.. sengal2.

CikHanis said...

susah kalau pandai sgt ne.^__^