Sunday, July 10, 2011

Siti Nurhaliza sambung pengajian di UiTM :)

assalammualaikum :)


tanx uncle google :)
entry ne khas utk nurse AFIQ.peminat fanatik Dato' Siti.HAHA. sy bukan la fanatik sangat dgn Dato' Siti ne.just suke tengok muke die yg lawa tu je :)dengar-dengar beliau nak sambung stdy lagi after tak sempat nak stdy lepas SPM aritu.so, student UiTM yg fanatik gile ngn beliau mesti bertambah-tambah fanatik la lepas ne.hee.lagi-lagi spe yg amik kos muzik tu ^__^

ouh.utk berita lanjut, sila klik SINI :)

*afiq!sila tukar kos sekarang.rugi laa tak sama kos ngn Dato' Siti pujaan hati ko tu.hehe

assalammualaikum :)

7 comments:

Anis Adila Aris said...

uuu...seronok la kalau betul..
org pandang die aje waktu belajar..

CikHanis said...

haha.tu la.niat da lari time g clas.dtg sbb siti.haha

Plankton Seksii said...

yeke! hihih dah tentu2 la pointer dekan je tetiap sem. bias! hehehe

CikHanis said...

haruslah intan!haha

...Minah BluR... said...

haaa??? oh tidak...MB Uitm! HAHA
eksaited la plak walopon tak mint sgt die huhu

Muhammad Afiq Abdul Rashid said...

HAHAHAHHAHAHA. aku dah ambik fisio lah sekrang . rugi tak tukar ke muzik ! HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHA

CikHanis said...

tolong la afiqqqqqqqqqqqqqqqqqq!HAHA