Thursday, July 28, 2011

mas. LIN. linda . LYNDA!congrate sebab kene lamar :P awwwwww!

assalammualaikum :P


sebelum memulakan kerja-kerja membuat juadah berbuka puasa, sy mahu merepek meraban sikit je ne .sikit je.betol ne :)for short, CONGRATULATION TO MY DEAR FRIEND LYNDA ROSLAN yg mane telah dilamar oleh MiG Production :P go Lynda!kami sokong ko dari belakang depan kanan kiri.jadi retis ne kene KUAT!

nah amik semua pix ne.rasanye after ne dah tak leh suke-suke snap pix cenggini.more buzzzzziestttt than sekarang.HAHA


semoga success sentiasa.elakkan kontroversi, tingkatkan prestasi.HAHA

pic before dilamar oleh MiG Production :P macam-macam dugaan aritu, tapi lastly meletop nokkk!hehe

*biar lambat wish, yg penting ikhlas.hee

nanti kalau da meletop boom boom jangan lupa diri :) ingat kawan-kawan, mak bapak dan orang tersayang.HAHA

assalammualaikum :P

11 comments:

farah hanim said...

wahh..cntikknye sume ^___^

Etong said...

cantik :)

CikHanis said...

die memang cantik :P

Lady Leaya said...

pe dugaannya? nak tau cite gak! sila bedah! hahaha

Muhammad Afiq Abdul Rashid said...

kalau jumpe yuna/siti jangan lupe ajak aku! ahahah

Anis Adila Aris said...

student UiTM kan..
woooo.....nak jadi artis lak :)

CikHanis said...

anis-yeppy!xpe.educated artist :P

wahida idris said...

waah. cantik la korang.


btw, tahniah buat kawan awak :)

CikHanis said...

eh bukan 'korang' yg cantik.Lynda je cantik ok :P

Mohd Khairi Khadzir said...

ouhh ni ke lynda yg dgembar gemburkan tu..cantik rupenye..jeles plak!!! AHAHAHA

Cinta hazanis said...

cantiknya lynda tp awak pun cantik. kira sama2 cantik lah. hehe