Thursday, July 28, 2011

ohoi Volkswagen bus!dah macam peti ais bergerak :P

assalammualaikum :)
ghindu nak menconteng kat blog sendiri.lately malas gile nak hupdate.bukan bz sangat pon.tapi still MALAS!hehe.disebabkan tu, blog sendiri bersawang seketika.haih=.=

terus kepada title entry :P haritu time sy tengah berangan melalak dlm keta sorang-sorang otw dari Batu Pahat ke Shah Alam, ada satu Volkswagen bus ne menarik perhatian sy.lagi menarik perhatian sy adalah, orang yg ada dlm tu.TERUNA-TERUNA hensem gituuuu!*OK.harap sangat si betterhalf domok tak baca entry ne.HAHA. dari jauh memang dah mengutuk la kan.peti ais bergerak mana la ne da kat belakang kete sy.hee.jahat kan.kutuk orang je.astaghfirrullahal'azim :)

actually, bus ne sangat la antik ok!comel je.color biru.mau tak menarik.laju lak tu.lagi laju dari kereta baru-baru ne.HAHA.time mengutuk tu, mmg excited la kan nak snap pix.tapi apakan daya, merbahaya!sy tgh drive.kang ada pulak yg arwah gara-gara bus antik tu.










bila tengok para teruna dlm bus tu happy je, terus teringat angan-angan mat jenin hasil luahan sy kepada rakan-rakan.hee.SAYA MAHU NAIK TOYOTA ALPHARD/MPV LAIN BERSAMA RAKAN PEREMPUAN  GOJES LAIN.PERGI HOLIDAY KELILING DUNIA.pegi mana ktowg suke la kan.haha.eceh!beso angan-angan kan.harap-harap jadi kenyataan la.hot gituuuu!sape tak suke hangout ngn all the ladies kan.^___^







perghhh!yg INI paling feveret!gojes tak gojes kan kalau semua yg keluar tu pompuan kan.HAHA.*berangan!

























yang INI lagi kelassssssss!meletop boom boom la kan.gilos hot!cool gile kan.
*credit to uncle google :P

TAK TAU LA NE HARAPAN KOSONG ATAU MEMANG MENJADI KENYATAAN.angan-angan minah jenin :P ALL MY LADIES, SILA ALERT!hehe.simpan duit dari sekarang.LADIES ONLY!




ala-ala cenggini la jadinye :P

6 comments:

Etong said...

cool la kereta volkswagen tu!!

CikHanis said...

kan kan kan! :P

aimie amalina said...

hehe
comella
volkswagen mang d best kot!
hehehe
>____<

CikHanis said...

ye.mmg da best!harga pon paling best.haha

Muhammad Afiq Abdul Rashid said...

kumpulan Desperate Housewives. HAHAHAHAHA

CikHanis said...

ko sorg je yg desperate fiq!haha