Tuesday, September 6, 2011

hari-hari HARI RAYA :) | PART 1



assalammualaikum :)

rasanya tak terlambat lagi kalau sy nak mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.MAAF ZAHIR & BATIN ye :) cuti raya yg hampir 2 minggu ne pon masih tak cukup utk beraya sakan dengan kawan-kawan.masing-masing ada komitmen sendiri.mane yg keje.mane yg ada family sendiri.

ok la.sy nak share pix first raya dengan kamu semua.tp tak semua pic ada :) bijak sangat kan.lepas snap pic, tak reti nak bluetooth.lastly pic dah kat org lain.nk swo MMS segan polak.HAHA.

meh cite sikit perjalanan 1st raya sy :) mula2 ktowg makan after wan n ayah balik smyg raya.then mintak maaf session *tak perlu pic la ye.wt malu je.HAHA. after setel, mama n ayah gerak dulu balik kampung belah ayah.ktowg gerak dgn kete lain.*dah beso kan.takkan nak bekepit lagi.hek3.so. pic di bawah menceritakan ape yg ktowg buat after mama n ayah balik kampung.HAHA.

*ehem!haruslah muke tuan owner blog kan.HAHA



*adek beghadek kite. <3

*banyak dosa.asyik marah-marah je kan.heee
* ne la beshnye bila kazen kawen dgn member aka jiran sendiri.HAHA.pagi raya je dah menebeng kat umah sy.yg pinky man tu member kite n incik betterhalf mulanya.sekarang dah jd kazen polak.hee










ne je kot.nanti da pic baru, kite upload lagi eyhhhh :) pic dari family belah ayah tak sampai lagi.hee.




assalammualaikum :)

4 comments:

shazleenhairuddins said...

hehehe.cumil cumil je gambar raye nyer;)

CikHanis said...

hehe.ne je ada :)

Aflina Affandi said...

wahhh , cun2 gambar :)

CikHanis said...

gambar raya kite sikit je :)