Wednesday, June 22, 2011

ohoi!mamai-mamai update blog :)

assalammualaikum :)

ahai!sebelum melalut ke laut, sy nak say BIG THANKS kat sorang Minah Blur ne sbb sy MENANG dalam SEGMEN BLOGLIST MINAH BLUR.ehem :)tanx ye awak sbb pilih blog picisan malah merepek ne menang.tak sangka tol!heee.tanx bebanyak ye!kawan-kawan, meh jengah blog Minah Blur ne pulak.SILAKAN!INI PAKSAAN!

hurm.sebenarnye, sy nak mengucapkan JUTAAN TERIMA KASIH kepada follower-follower-follower sekalian.sy tak sangka ada jugak yg nak follow blog picisan ne.yela.entry-entry sy bukan nye vogeh sangat macam blogger-blogger hebat kat luar sana tu :) banyak cite hal merepek meraban je.nama pon blog picisan.suke tepek gambar berlambak-lambak.mana ada entry yg ilmiah kan.heee ^__^

THANKS BERIBU-RIBU LEMON WAHAI FOLLOWERS!

*Walaupun follower sy hanya ciput je, sy tetap suke & hargai.batak sikit la follower lebih dari sorang :)


*kite nak hupload pix.tp tetibe tak boleh.tak tau la ape yg gile ne ^^

assalammualaikum :)