Tuesday, June 21, 2011

Hot!Hot!PANAS!PANAS!Kontroversi sangat.

assalammualaikum :)

kalau dulu, orang selalu cakap muke sy dan adek pompuan sebijik.cuma beza die gemok.sy kurus je.hehe.tapi since Maharaja Lawak 12 tu ada, macam-macam spekulasi keluar.ada ke patot dorang heboh sy pegi konsert tu tak ajak dorg.ahai!gilos ke hape.sy tak suke tengok Maharaja Lawak.opsss!sorry kpd peminat ML tu :)semua tak caya sy tak pegi konsert tu.sebab dorg tak puas ati nape muka budak tu sama sebijik dgn sy.HAHA.lawak betol!

meh layan sikit video ne ;



cube korang tengok minit ke 3.13.ahai!!



tu dia.sama tak?HAHA.ini yg menjadi HEBOHAN kawan-kawan dan sedara^^
ok la.sy mau tdo.mengantuk suda :)


KAWAN-KAWAN!INI SERIUS TAU.ITU BUKAN SY.SUMPAH!


assalammualaikum :)

15 comments:

Nur Eyda said...

memang muke budak tuh sebijik cm ko, tgok cre dia gelak smbil tutup muke tuh...muke ko....femes2 masuk tv kawan ak neh...hik3

EiZaRaZiErYa said...

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄ wink3 >_<

Mohd Khairi Khadzir said...

haha..akudh tgk dh video ni.. nmpk gmbo ko ni n trtnye tnye..ngan sape anis pg JB?bile? aku rasa ade je ko kt umah online..haha ...

lg 1, sjak bile anis ade inner berdabel2 tu..hahah

CikHanis said...

nokk-femes nooooooooooooooo!HAHA

kery-tu saka ak la.HAHA.ak online je kan kt umh.tah bile mase ak g sana gaknye.inner dubel tu pki kt sini je!

EZAN IDMA said...

hahah same kot!!!!!

saiazuan said...

wow.. ;D

CikHanis said...

HAHA.sama kottttt.kembar!heee

kerangRebus said...

haha...samelah!~~kena jejaki gadis ML tu utk rungkaikan kntrovesi neh.. =)

nawal addina said...

hoho , same !

CikHanis said...

nawal-nice name!suke :)HAHA.sama ke?sikit la kot.

...Minah BluR... said...

Tahniah!awak peserta bertuah segmen bloglist Minah Blur!! sila tgok kat blog MB

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ya ampun, sejibik sm kan??? hehe, patutlah tertukar!

CikHanis said...

fifey-hehe.sama ke?harap-harap org yg ne terbaca entry ne.nk tengok gak muke die sama ke x ngn sy.hahahaha

kaizen said...

eh?? ade iras2 laa...hehehe

skali tgk mesti tertipu..

CikHanis said...

kaizen-haha.tu la.sbb tu smpi kene bersumpah ngn kawan2 yg sy xpegi pon.