Friday, June 10, 2011

Kami Kaki Blogging !


assalammualaikum :)
ehem!ehem!korang-korang aka kawan blogger sihat tak?hee.sy baru balik dr kampung.sepanjang otw balik kampung td, mak aih banyak gile eksiden.sian :( tapi hari ne banyak melibatkan kereta pacuan 4 roda.tetibe teringat kat kete kembara tuuuu :( dulu ayah eksiden pon naik kembara then kat jalan yg sama.sadis =.=totally lost!kesian ayah.(T.T)

alamak.merepek suda.kawan sy cakap, orang yg banyak bercakap akan melakukan banyak dosa.eceh! korang nampak tak banner kat nun di atas?tu banner contest la.heee :) saje nak join contest Incik Farez ne.mengeratkan silaturrahim.ayat biase la :)

ok.ne syarat-sayarat yg beliau buat pon tak susah :)

cara-cara:
  • buat satu entry mengenai contest ni
  • linkkan kepada blog saya
syarat-syarat:
  • tag kepada 3blogger dan pastikan dia tahu
  • tinggalkan link penyertaan pada comment di blog saya
  • peserta mesti lah memfollow dan like pada fan page kerana memudahkan info-info terkini disampaikan
  • keputusan juri adalah muktamad

hadiah:

RM50+misteri -sama ada cash atau topup
tarikh tutup penyertaan 2 Julai 2011

ha.pe lagi.meh le join ghamai-ghamai.tak susahkan syarat yg beliau bagi.simple je :) tak guna duit pon.tapi bakal dapat duit.hehe :) LUMAYAN!cepat join tau!rugi tak join.bukan setakat dapat ramai kawan, tapi dapat eratkan silaturrahim antara blogger.jangan leceh!lincah sikit.join sekarang.ini paksaan.HAHA

Sy nak tag rakan sepermainan di shah alam :)

SILA JOIN.INI PAKSAAN!

assalammualaikum :)

1 comment:

Mohd Khairi Khadzir said...

rakan sepermainan..nakal!