Friday, May 27, 2011

haih=.=' bersyukur la wahai manusia sebelum kamu menyesal :)

assalammualaikum :) ok.mcm biasa.ghindu sama blog tapi nafsu nak hupdate entry xdatang-datang.heee^_^.saja nak share pasal kisah hidop manusia sekarang ne.lebih-lebih lagi yg tengah hot skrg ne.main tukar-tukar jantina bagai.then nak tukar nama pulak sekarang ne!memang GILOOOOOO!sy dgo kat berita la smlm.memang tekejottttttt gile.tu dok godek-godek Metro ne.saje gedik nak godek.hee.papepon, sy nak kecoh jugak.nak tau cite selanjutnya, korang tgk la sendiri ye :)hish!xkesian ke kat mak apak dorang.mesti mereka terkilan tengok anak sendiri ada kecelaruan identiti.isk!nauzubillah.tapi xpela.mungkin ada hikmah di sebaliknya kan.sy harap orang yg berkenaan akan bertaubat la :)chill!

ok lah.bye!
assalammualaikum :)

4 comments:

Munirah said...

tu lah..yg pmpuan nk jd laki, yg laki nk jd pmpuan. kdg2 bila keluar pun dah confius tgk mane satu laki mane satu pmpuan..

CikHanis said...

betol-betol :)

Fariza Othman said...

sempat tengok kat berita ari2. dtg mahkamah pakai paju kurung lagi tau.

CikHanis said...

ha.tau xpe kak.badan die kalah pompuan ok!meletzzzzzzzzzz