Monday, May 23, 2011

catat R E K O D tak keluar umah satu hari :)

assalammualaikum :) walaupun busan tapi tetap tersenyum sebab semua itu ujian.hidup ne kalau takde ujian, tak interesting la kan.HAHA.hari ne semua orang dlm umah ne agak terkejut pabila sy tersengih-sengih sepanjang hari di DALAM umah sahaja.dorang pelik kot sy tak keluar umah langsung.so kire catat rekod la tak keluar umah awal-awal cuti ne.kalau tak,selama 2 minggu berturut-turut selepas selamat sampai mendarat ke bumi Batu Pahat ne WAJIB mengelilingi Batu Pahat hanya untuk berfoya-foya.selepas tu baru kembali kepada keadaan normal (keluar bila perlu je.tapi rasanya hari-hari perlu keluar.HAHA.tapi kejap-kejap jela ^____^ . 

semua ne terjadi pabila incik betterhalf aka incik alep domok sibok menjalankan tanggungjawabnye terhadap kedua ibu bapanye.HAHA.macam-macam la.disebabkan itu sy tak keluar langsung dari teratak keluarga sy ne.ehhe.almaklum la, sy mana ada ramai kawan.kawan-kawan yg sikit tu pulak masing-masing ada komitmen sendiri.jadi sy kene hormat ye :) lappy sayang ne la yg menjadi peneman dikala kesunyian.euuuuuuuwwww!ayat xley blah.HAHA.

OUH.btw sy sangat ghindu sama budak gemok itu.*kalau nak muntah, sila tekan button "X" diatas tu yeee :)





















opssss!sorry lah.over exposure lak kat muka tu.ala kite kan itam legam.ok pe over exposure cam tu.nampak cerah sikit.ok bye!assalammualaikum :)

7 comments:

Plankton Seksii said...

wehhhhh aku lagi hebat dah 3 hari tak kua. 3hari tawwww huhuhu

Munirah said...

sy dah bape hari tak kuar rumah T.T

CikHanis said...

intan-haha.ak kene bangga.susah nk tengok ak lekat kat umh.sbb mak ak ckp bila ak balik bp je, dr siang smpi mlm kompom ak lesap!HAHA

munirah-hehe.sila keluar rumah!baru meriah.hehe

Nur Eyda said...

hehehe...ak pon x kuar rumah neh sejak cuti neh......

CikHanis said...

haha.sgt rugi kalau kite xkua nok!

Fariza Othman said...

duk umh bela lemak la Anes.hahaaa

CikHanis said...

bangun pon matahari tegak.macam mne nk ternak lemak kak.HAHA