Thursday, January 5, 2012

ouh.saya tak pernah lihat ia begitu =.=

Bismillahirrahmanirrahim & assalammualaikum :)

sy ada ramai kawan.dalam banyak-banyak kawan, ada seorang kawan lelaki yg agak rapat dengan sy selain si domok tu.mungkin kami datang dari daerah yg sama, status yg sama & keturunan yg lebih kurang sama menyebabkan sy boleh 'masuk' dgn perangai die.apa-apa pon boleh cerita kat die :) tapi ape yg patot jela.kalau benda-benda private tak perlu nak cerita kan.



die happy go lucky.die sentiasa senyum je.die kuat touching *kot la!tapi kalau die touching sy dpt detect.hehe.tapi kalau die sedih or kecewa, memang die tak pernah tunjuk.

TAPI ada satu hari tu, die tunjuk ape yg die rasa.


speechless!serious!

tak tau nak tolong macam mana =.= sebab sy tak pernah nampak muka seperti itu sebelum ini.sugul je :(

sy hanya mampu berdoa je semoga kamu & rakan-rakan lain tidak berputus asa.jangan ada beza antara kita semua.apa yg Allah rancang, mesti ada hikmah.jangan putus asa.lebihkan usaha utk jadi yg terbaik.bukan buat-buat baik :) semua org mesti nak jadi antara yg terbaikkan. "BENDA ITU''  bukan alasan utk kita berhenti berusaha.itu salah satu petanda utk kita terus bangun :)

selamat maghrib kawan-kawan :)

assalammualaikum :)

3 comments:

Nur Eyda said...

me too...nmpk dia sedih n tak ceria mcm selalu..awk..awk...si jejaka tampan....kami as sahabat sgt susah hati meilhat anda begitu....sila senyum kembali mcm selalu....kita tiada beza...sentiasa berada di aras yang sama....kami sayang awak tau....to him!!...

Mohd Khairi Khadzir said...

eh korg..aku dh okay la wey... hr tu je mcm xterkawal.. dh okay blik dh..dh boleh buat keje dh ..haha .. dh la wey/..xpyh la buat aku trharu..kang aku x amik gmbo ko mase pizen nnt kang ... erkk!~~~~ HAHA

CikHanis said...
This comment has been removed by the author.