Wednesday, January 18, 2012

the day before world war =.=

bismillahirrahmanirrahim & assalammualaikum :)

hurm.sebut je course architecture or landscape architecture, confirm org cop course "TIDAK TIDUR MALAM".yesss!itu memang betol.grrrrrrr =.= 5 taun study, tak cukup tidur uolllls.tengok jela muka sy kat atas tu.NATURAL & FRESH!itu je mampu sy ungkapkan.haha.ini masih dlm tak keruan ye.tunggu next presentation session.TURN SAYA!grrrrrrrr.menakotkan tengok org lain present.huuuuu =.=time ne jantung mcm nk tanggal.tapi gagahkan gak diri kat sebelah board sendiri setelah bersengkang mata tah bape ari.sampai LUPA!haha.dah terbiasa sangat :)jalan sana tak keruan.jalan sini pon xkeruan.huhu.nak sedapkan ati sendiri, nyanyi2 sikit.kacau-kacau org.lastly, OK kot :P so tunggu je sampai esok.kol4 pagi baru tido.siapkan slide presentation :)ok la.sampai sini dulu.dah ngantuk sgt ne.nak tido takotttt!lecturer ramai gile.

ok.ini entry utk the day before present.time present in the next entry ye :)

assalammualaikum :)

5 comments:

ECAH~ said...

xpe...keje nanti masyukkkkk..hehehe..gudluck 4 d presentation~

ceq mas said...

gud luck..study landscape kat mane?
dulu pun saya macam tu jgk. alhamdulillah skang dah ok..x de dah tragedi macam tu lagi

CikHanis said...

masyukkkkk ye ecah!haha.amin :)

ceq mas-landscape kt uitm s.alm :)

cik nana said...

: sgt memahami =.='..go go LA ! erggh cuak jugak.

CikHanis said...

cik nana-haha.kan!yg dah paham tu mesti terasa sakit gak :)