Monday, September 26, 2011

sawang di awang-awangan :)

assalammualaikum :)

blog bersawang!tu je nak cakap.
lately, sangat lah sibuk.final sem la katekan.*saje buat-buat sibuk.takot org cakap kite ne tak sedar diri dah final sem.eh!tapi memang sibuk sangat pon.banyak keje, tapi tak boleh nak mengadap keje tu 24/7 la.boleh mati kekeringan idea tau tak?ini memang betol.saya tak boleh nak tipu diri sendiri mengadap lappy, buat keje memanjang.ikot rentak orang lain.dorang buat keje, saya pon buat keje.NO!itu tak boleh!at last, keje yg dihasilkan gile teruk!ini memang serius!tapi kadang-kadang konsep 'mengikut orang' tu boleh pakai utk muhasabah diri sendiri.hehe ^__^

insyaallah, if ada masa free, saya cuba untuk update blog even hanya 5 words :P

nah!hamik kau jajan.saje je nak letak pic gedik ne.dah lame tak menggedik kat blog sendiri kan =p
assalammualaikum :)

7 comments:

Anonymous said...

syantekk la akak! -wani-

Anonymous said...

Anis?kak ef ni...mana nak dapat raitai loket burung hantu mcm nie...cantik la...anis pun cantik...

ishiko said...

jajan.. err.. -.-'

CikHanis said...

wani-cantik pulok!huhu
kak ef-kite da jual.tp out of stock :) tu kite beli dgn housemate ^^
ishiko-nape..nape..nape?hee

Mohd Khairi Khadzir said...

akak, akak pakai inner tu sampai leher ke?nmpk smpai dada tu ... heee

Anonymous said...

Hanis?kalo ada stok lagi bgtau kak ef bleh?bgtau kat fb...tq...sgt2 nak...

Finaz Jaafar said...

ouh kamu sangat stail..love ur yellow blouse =)