Thursday, August 4, 2011

Segmen cx's: geng UiTM by campus

assalammualaikum :)


klik pautan INI jika mau join :P

hye!kite student UiTM.im proud to be UiTMs'.hehe.meh ramai-ramai meriahkan suasana segmen Cik Cx ne.tak payah bayar.hanya ikot ape yg diperlukan je :)segmen ne khas utk student UiTM or Ex-UiTM pon boleh.yg penting nama korang mmg ada dlm list UiTM's student.

Kampus: UiTM Seri Iskandar, Perak
Program: Diploma Seni Bina Landskap
Tahun: Julai 2006 hingga Jun 2009
Bahagian: 01-06

Kampus: UiTM Malaysia Shah Alam
Program: Sarjana Muda Seni Bina Landskap (Kepujian)
Tahun: Julai 2009 hingga sekarang
Bahagian: Semester 07

kite sama kelas je dgn Mohd Khairi :)dari dip sampai la degree ne.

dari Diploma kat UiTM.ingat nanti nak kje ngn UiTM jugak la.UiTM dihatiku kan ^__^

assalammualaikum :P

13 comments:

Mohd Khairi Khadzir said...

copy paste! HAHAAHHAA

misya mialen said...

ok, sy suka segmen ni.sy join la.jap lagi sy post.sy ex uitm;D

CikHanis said...

kelas sama kan.copy jela!haha

H.J said...

tak leh join la kalo bukan geng uitm ni??ehe

CikHanis said...

HJ-join leeee :P boleh je.hehe

cx's said...

rqvm hanis cuz sudi sgt join! :) suke ayat hanis *yg penting nama korang mmg ada dlm list UiTM's student. .. da betul la tuh. kih3.. :) tq!

CikHanis said...

haha.tanx ye cik cx :)

Queen F said...

junior singgah :) selamat berkenalan! :D jumpa nanti boleh mintak duet raya tak? kehkehkeh :D uitm dihatiku! ♥

Geng uitm by campus :)

CikHanis said...

eh eh eh.kite muda lagi.student je.mne da wit raya.haha

kinn said...

wlpn kos berbeza, diploma n dgree kita di tempat yg sama la! hihi ;)

Nuur mutiara said...

Eh eh sama fac ! salam perkenalan^^


http://kenanganseketika.blogspot.com/2011/07/segmen-cxs-geng-uitm-by-campus.html

Nur syuhada asyiqin said...

dtg dari segmen uitm by campus! kite satu cmpus ^_^

selamat berkenalan :) salam ramadhan :)

http://asyiqin89.blogspot.com/2011/08/segmen-cxs-geng-uitm-by-campus.html

"Aku"....Nurul Azren said...

cik reen singgah sinie jugak..

Cik Reen melawat dari segmen yg sama...
http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/07/segmen-cxs-geng-uitm-by-campus.html

jom sertai contest cik reen nie => http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/first-ga-cr-perlukan-rakan-alam-maya.html