Friday, August 12, 2011

mari-mari kakak adik abang atok nenek sedara mara :P

assalammualaikum :)

saya mau menjempot awak awak awak semua datang booth kite.kat mane?kat Batu Pahat, Johor.jauh?yeke.takpe.jauh dimata, dekat dihati.hehe

HAHA.actually bukan kite je berbisness kat booth ne.ada kawan kawan kawan kawan kawan lain yg join jugak :P kenapa banyak sgt kawan tu?sebab kami share 5 orang.masing-masing jual benda yg lain-lain.so byk la barang kami :)semua ada.dari ujung kaki sampai hujung rambut.siap ada pakej wedding photography lagiii tuuuu :P

sape yg masuk dlm share?ne die list nye :P

MEH DATANG BOOTH KAMI KAT BAZAAR RAYA DEWAN JUBLI INTAN, BATU PAHAT JOHOR.

*konon-konon nama booth kami ne "WARONG RAYA".haha

assalammualaikum :P

6 comments:

Pendamba Mawar said...

johor jauhnye

Syazwan Che Deraman said...

yang laki tak ada ke?

BiEha Besh said...

Kalo rasa JAUH leh beli on9 tau...murah2 je..
-
Warung Raya...kene nooo dengan tema...superb...semoga terus Succes~ ^_^

CikHanis said...

meh2 sini ke warong raye :P

nusha othman said...

knp kite g aritu xnmpak akak? hihi. pasni WAJIB singgah (:

CikHanis said...

haha.ktowg suke shopping kat kedai2 sblh.so mangsanya para lelaki la.jaga kedai!haha