Thursday, July 21, 2011

sy bukan along, sy mau tolong ^_^

assalammualaikum :)

bukan nak bg pinjam duit and take some 'bunga' dari pinjaman itu pon.hanya sekadar nak share bersama je apa yg sy rasa :P alhamdulillah.rezeki kot.*ahai!mesti korang tertanya-tanya kan apa yg sy merepek ne.tah ape2 gaknye.HAHA.

korang tengok tu.amendeh la dlm bulatan tu kan.erghhhh!nitemare ketika dulu.haih=.=










perghhh!sebelum ne lagi teruk.memang tak nak snap pix langsung.kalau nak snap gak, mula la pose tutup muke la.picit pipi la.tah pape.hanya sekadar menutup cela yg ada.haih =.=.mula-mula kene geget serangga yg ktorg panggil beliau as "charlie".gerammmm gile sampai sekarang.hish!lama-lama macam kulit terbakar.then membesar bagai.sedih betol time tu.tapi konsep redha jela.


konon nk atasi la.pakai product yg ada aloe vera.ok la.keringkan kulit tu.then licin sendiri.MASALAHNYA bekas tetap ada.even da tenyeh that aloe vera kat pipi tak bape nak gebu tu.dah give up.biarkan jela.sampai sekarang.kalau nak cover pon pakai foundation, tapi masih nampak.natural la kononnya :P


nowadays!dah pudarrrrrr :P sangat suka.pudar yg 90% memang akan hilang.HAHAHA.gelak besar.sukee nooo!nak tau sy pakai ape?meh sini dekat sikit.kite nak citer.hehe


pakai ne je :P


korang tau kan pasal supplement ne.bukan ubat.tapi supplement je :P yg penting mujarab.mula-mula makan aritu sbb SATU je.NAK GEMOK!*nampak kan menyimpang jauh niat asal.niat tu hampir menjadi.tapi yg lain pulak tak disangka.PARUT JAHAT itu pudar dan hampir hilang.GILOS!memang la lagi teruja nak makan banyak-banyak supplement ne.btw memang sgt mujarab!tak tipu punya.hasilnye memang POSITIVE!





isk!ini memang original.tak edit pon :P lagipon sy xreti make up.pandai pakai moisturizer, foundation and eyeliner je.tu pon tak tebal.sbb takot muka jadi mcm tepong.


so kawan-kawan :P sy sarankan korang makan supplement ne.dijamin menghasilkan benda yg menakjubkan.bukan utk parut je.tapi utk kesihatan dalaman dan luaran juga.


kalau nak beli, boleh klik SINI :) kat tempat lain pon ada.jangan risau la.supplement ne dah jadi makanan harian :P


*notakakipanjangku: semua ini berdasarkan pengalaman sendiri.tak tau la korang macam mana.mesti lagi menakjubkan :)


assalammualaikum :)

8 comments:

diya said...

ohhh. slame ni slalu gak dengar VCO2 ,tapi tatau ape benda nye tu. hehe~

CikHanis said...

hee.ok.skrg dah tau.beli la :P

Ana Ghazali said...

Tips yang terbaik...hehe

CikHanis said...

heee :P

Tentang Kita said...

boleh try nie

Cik Bunny said...

cik bunny promote blog anda =D
http://inspirebunny.blogspot.com/2011/07/cara-mudah-download-mp3-paling-original.html

aan jaafar said...

huu..muke i pn bru naek jerawat..mybe sbb asek keje dlm econ..minyak..bdw,usually produk nih dijual kt mane eyh?stokis?

CikHanis said...

ann-skrg ne kat fb pon dah byk org jual.sy jual gak.tp tolong2 jela.bukan ejen pon :P