Thursday, June 23, 2011

Mega Bloglist Umar Faruq

assalammualaikum :)


ini entry paling ringkas.Simple itu Cool!heee.kene tag dgn Mohd Khairi utk join bloglist yg dianjurkan Umar Faruq.syarat yg dikenakan pon MUDAH je.takde leceh-leceh.

ini je syaratnye :p
  1. Buat entri bertajuk : "Mega Bloglist Umar Faruq" dan linkkan ke entri ini.
  2. Letak header blog aku.. (Bagi blog yang background hitam sila copy header kat atas ni.)
  3. Paste link entri korang tu kat bahagian komen paling lewat 26 June 2011.

Kawan-kawan yg DIPAKSA utk join bloglist ne adalah ;p

korang.ini PAKSAAN!kalau tak join, siap u'ollls!hehe
assalammualaikum :)

7 comments:

A M E ! said...

hello there . ame singgah sini dari blog Umar Faruq . good luck ya . happy blogging .

have a nice day ahead ya . ohh jemput singgah blog ame ya . :))

...Minah BluR... said...

adeyh....
tak sempatMB nak join! grrrr

CikHanis said...

eh!nape MB xsempat lak.join skrg!heee

azrijohan said...

hai,u have nice blog...
keep it up oke

datang dari blog Umar..
salam perkenalan

jom ke blog smile:) pulak

http://azrijohan.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

thanks:)

Yana@Nana said...

hadui aku pun turutserta ya..heheh

CikHanis said...

yeee.ko kne join.HAHA

Wahida said...

Eh, sama la. Kita pun join blog list beliau :D. Salam kenalan :)