Friday, June 17, 2011

lompat MONYET sekarang!

assalammualaikum :)
syukur kehadrat ilahi atas limpah kurnia dan izin-NYA sy dpt melihat result dgn senang.tak seperti last semester.smpi kol6 pagi sy refresh email.HAHA.tapi kali ne.alhamdulillah!senang, pantas dan FLYING COLORS sangat.^__^.

akhirnye, setelah berhempas pulas bersama rakan praktikal lain, ilang sudah ketaq lutot kami ne :)tido memang tak lena.madah teringat result je.haih=.=.

terima kasih kepada para staff Shapakat Consultants especially kakak Fariza Othman yg banyak redha dengan perangai sy.HAHA.tahan dgn mulut kepoh sy.tahan dgn perangai sy yg asyik nak makan je.*ada saka.hee.boss sy jugak banyak membantu :)tanx big boss and his wifey.hehe.

rakan seperjuangan sy, Kery juga banyak membantu :)tanx yoooo!hehe.suke layan kegedikan sy.layan mulot laser sy.HAHA.tak lupe juga, mama ayah yg asik col afta kol6 petang utk pastikan sy dah sampai rumah sewa.kalau tak, kene bebel sbb balik lambat.fine!tanx bayar kan saman parking MBSA.hehe.tetttttttt!paling tragis sepanjang praktikal.

ok la.merepek lebih.congratulation kawan-kawan sekalian.tak kire la ape pon result korang, PERCAYA PADA REZEKI ALLAH SWT. 

suke noooooooooooooooooo muke tu :) BAHAGIA.alhamdulillah!rezeki Allah SWT.
assalammualaikum :)

5 comments:

Mohd Khairi Khadzir said...

bosan la naik pentas!

CikHanis said...

tu la.ak lagi la bosan.malas la nk naik.bg peluang kt org lain la.HAHA.belagak nooooo!

izz zara said...

wah, tahniah ye... n skirt awk cntiklaa... beli mana? :)

CikHanis said...

izz-heeee.PKNS je:)

Anonymous said...

tahniah akak~~