Friday, June 3, 2011

EH! divorced pulak?biar betik!

assalammualaikum :) niat nak hupdate blog serta menaip sampai bengkak jari sangatlahhhhh tinggi.tapi dek kerna kekangan masa, sy jadi sangat pemalas!*eceh!padahal memang pemalas pon.hee :)

cuti-cuti ne macam biasa la kan.mesti makan tido online je.aktiviti wajib kan :)tapi after Bieha Gojes balik cuti ne.berubah sikit la jadual hidop sy.saje gedik-gedik tolong ape yg patot  utk buat macam-macam product comel booth die.heee :) nak bukak booth sendiri jangan haraplah.pemalas bukan main!harap paham ^_^ ok.korang leh tengok craft comel-comel yg bieha gojes wat kat link yg sy bagi tu :) sila terjah ye!tapi die ne malas sikit nak hupdate.HAHA.malas nak cite panjang pasal ne.dah ke laut sangat ne.HAHA.menceceh lebih.sorry!

back to tujuan asal!macam xcaye ape yg sy baca di sumber yg sepatotnye bahawasanya Prince William Divorces Kate Middleton After 5 Weeks.after 5 weeks?gilos kepa?xkan la cenggitu kan.macam xcaya je.propa sume neh.haih=.= hal sebenar sy xtau la kan.tapi sy jumpa hal tu kat sini :) kalau sy salah sila lah betolkan ape yg patot eyh?

hish!sangat suke pix ne.LOVINGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG sangat!kan kan kan.

*notakaki :biasa la tu cerai roboh ne.dah macam trend kot.harap-harap bukan yg ssy baca ne la.harap-harap semua tu propa :)
assalammualikum :)

1 comment:

iffah imani said...

haaa terkejut juga baca..tapi bila di selidik,...owh rupanya...