Saturday, May 21, 2011

apa saya akan buat time HOLIDAY lama gile ne?

assalammualaikum :)syukur sy masih bernafas di muka bumi paling indah ini.mana tak nye tido xhengat dunia.macam xleh nak tdo lagi esok esok esok esok hari.GILOS!nasib baik mama col, kalau tak, sampai ke petang pon takpe.tido dlm hujan.memang la meriah!anak dara ape ne?hish!cuti sekali sekala kan.bukan selalu :)hehe.

bila holiday je.ayah mama adek-adek da tau apa sy akan buat.hehe.meh sy buat list apa yg sy ingat ye ^.^.mne yg xsepatotnye tu xyah la kan.hehe

  • paling besh adalah sy akan ukur jalan kat batu pahat ne.sume tempat nak pegi.kua pagi balik xtentu masa.kalau ada Cik Bieha Gojes, lagi la terus xbalik.sebab mesti stuck kt umh die.terus tdo kat umh die.maklum la umh die sebelah taman je.so no probs la mama nk bg tdo umah die kan.hehe
  • sy akan tolong pak guard shopping mall tu bukak gate mall and tutup sekali.hek3.
  • sy akan tayang muka tergedik-gedik kat dataran batu pahat tu every weekend sebab nk jumpe kak ida.HAHA.
  • sy asik ajak incik alep domok lepak kat kedai AYAM aka kawan beliau.hehe.
  • sy akan borong segala barang yg murah.xkire la benda kecik ke beso selagi duit ada.kalau duit abes, masih jalan lagi.tp tengok jela barang tu.hehe.
  • paling teruk adalah sy akan bangun lambat for sureeeeeeeeeeee!sebabnye sy tdo lambat.dah macam kelawar.mlm berjaga, siang tdo.kroh.kroh.bangun tdo buat apa yg wajib, then kua.hehe.
  • sy akan on9 memanjang memandangkan sy xde keje nak buat.kalau malas kua, sy akan ajak teman-teman seangkatan lepak di rumah sy untuk menaikkan ekonomi keluarga dgn adanya cyber cafe dlm umh ne.HAHA.xde la.cyber cafe xberdaftar.masing-masing dtg bwk lappy.meriah kan?
  • sy akan masak menu yg sama seminggu berturut-turut sampai sy tengok sendiri menu tu pon macam nk termuntah sebab da xlarat nak telan.haha.INI TERJADI BILA SAYA RAJIN YE!harap maklum.hehe.
  • paling x ketinggalan adalah WAJIB berdating setiap hari.xkire la dating kat shopping mall or kat umh je.hehe.fyi sy takde kawan kat area umah ne.since pindah, sy duduk dlm umh je.sampai kan sy xtau jiran sy ne dah bertukar org.so xde kawan kalau Cik Bieha Gojes n Intan Plankton xbalik.huuu.yg lain dok jauh-jauh and ada komitmen kerja.sabo jela.jadi sy akan lepak ngn adek-adek sendiri or incik alep domok jela.hee :) so ini lah jawapan nye kenapa ktowg macam belangkas.ehem!
  • last la kot.sy akan paksa incik domok teman sy pegi beli cheese tart ini :)yummyyyyyy!
tanx pak cik google.sy pinjam pic ne ye.macam ne ghopenye cheese tart yg menjadi kegilaan sy :)

hey!sy damia :)

ok lah bye!sy nak lakukan apa yg patot seperti di atas.HAHA.
assalammualaikum :)

3 comments:

Plankton Seksii said...

bgon lambat harussssssssss hahah

sue said...

haha!aktiviti kw ni!paling teratur lah!pack.haha

CikHanis said...

intan-harussssssssssssslah!
sue-ok la tu.4 bulan aku wat tu.HAHA