Wednesday, March 9, 2011

ayat-ayat CHINTA utk DOMOK

Assalammualaikum.entry kali ne bakal membuatkan korang sume especially mak anon enot muntah darah or muntah hijau.tp apa y sy type ne terkeluar ikhlas dr HATI sy.ehem!^.^.mula la mood jiwang datang.HAHA.ok.sila baca sambil tutup mata kalau xnk mata anda sakit.

Firstly,sy tau sy bukan y terbaik utk awak, sy manusia biasa.selalu buat silap.pape pon sy nak awak tau,sy sangat sayangkan awak.awak dah jadi sebahagian hidup sy .^__^.mama & ayah pon tau semua ne ;p.sy kan peramah.semua benda nk cerita kan.
 
bila dah lama kenal, macam-macam jadi.kadang-kadang terguris sikit dgn awak.ala.normal la kan.sy kan HATI TISU.sama cam awak jugak.ter-touching lebih.ter-sentap lebih serta menyentap lebih.awak paham sy kan.merajuk.perkara biasa.dah sebati dgn sy.tp awk bersungguh-sungguh pujuk.sampai sy gelak balik.kalau x mesti bibir sy boleh ikat ribbon kan.muncung saje ;p tp bile turn awak merajuk, sy xpujuk pon.sampai la awak pujuk diri sendiri.sy bukan xnk pujuk, tp sy mmg xreti nk pujuk.mungkin awak xnk keadaan lg keruh.awk buat-buat macam xde pape.sebab sy ne jenis wat bodo je kalau awk merajuk.kesian kat awak.xdapat kasih sayang paling cukup dr sy.isk!malu la.^_*.

sepanjang kita kenal ne, banyak y kita share kan.xkisah la gembira ke.sadis ke.sy nk awk tau y sy ada dgn awk bila-bila saje.nk share sume benda dgn awk.even kadang-kadang awk tengok sy cam xde feel je kan.cam wat bodo je dgn apa y awak cerita.awak, awak kenal sy kan?^.^sy akan tolong selagi sy mampu.ye.sy tau.kadang-kadang sy ne bukan tolong awak, tp tambah masalah lagi kan.T.T.pape pon sy try nk bg awak happy & jadi y terbaek utk awak.

tanx la terima sy seadanya.perangai buruk.muka xchantek.layanan hodoh.suka merajuk.suka marah.suka buat hal.suka buat bodoh.suka bebel.warning!sy xde heartbeat lain.sy xnk hilang awak.awak kene tau ne!ini serius!^.^.parah kalau hilang.paham?^_^.
last!SAYA SAYANG AWAK DOMOK!
notakakipanjang : rasa nk muntah?silakan ;p entry ne mmg saje nk bg korang muntah.
amaran utk domok.jangan jadikan entry ne sebagai bahan gurauan anda.AWAS!sy akan merajuk super duper triple punya sebab malu sangat.

8 comments:

aniz said...

yg baca ni tak muntah ijau...takut si dia baca pengsan sambil senyum hehehe

CikHanis said...

haha.pasti si domok muntah sampai pengsan.

Ejad Fotopoyo said...

ergh, nk muntah oren pn ade! tp lps tgk danbo yg comel tu, x jadik ^^

CikHanis said...

incik stalker-eleh!baru nk jiwang sikit, ramai dah muntah.hadoiiiii ^.^.danbo comel ke, figure blkg danbo comel?mengaku jela ;p HAHAHHAHA

AlepOppa said...

sorry...sy x hebat utk awak..tp xtau la kalau sy ni hebat untuk awak...ngeh3...

*sambil tutup muke dengan blanket >.<

Plankton Seksii said...

comel je korang..hopefully sentiase berbahagie ye.. biasela tu dugaan bechenta..bru rock kikikih

CikHanis said...

alep gemok-awak xhebat pon.jgn gelabah!HAHA
plankton-haha.harap2 nye gitu la!klu xde parasit!hehe

AlepOppa said...

mmg x hebat pon....tu yg kua entry ni...ngeh3